Handlepose (0)

Strada så dagens lys i juni 2011, og er en kjedeuavhengig familiedrevet butikk og espressobar beliggende i starten av gågata i Lillehammer. Det sies at alle gode ting er tre- hos oss finner du merkevarer fra både store og små motehus, byens beste kaffe og en spennende interiørmix. Hos oss finner du merker som: Acne Studios, Ralph Lauren, Diemme, Holzweiler, Ganni, Cathrine Hammel, Utzon, Birkenstock, UGG, Busnel, Cathrine Hammel, Lexington, Skogsberg&Smart,  + mye mer. 

Vi som står bak Strada er Tove (mor), Marie (datter/søster), Celine (datter/søster) og Morty (far/ baker). Underveis har vi fått med oss fantastiske Aina på laget, en unik ansatt vi ikke klarer oss uten. Vår styrke er 4 ulike hoder, aldersgrupper og tenkemåter. 

Vi legger stor vekt på kundeservice og personlig og ærlig oppfølging, hos oss skal alle føle seg velkommne, dette er tross alt vårt 2. hjem! Hos Strada finner du en hyggelig atmosfære og ansatte som elsker jobben sin! Vi digger det vi driver med, og øsnker å gi deg en unik og hyggelig opplevelse.

Velkommen til vårt lille univers:-)

Klemmer fra Tove, Marie, Celine & Aina

 

ring oss
61 26 01 00
adresse
Mesnakvartalet 1,
2615 Lillehammer